Barcelona Festival of Song

Del 26 de juny al 5 de juliol se celebra el Barcelona Festival of Song, en la seva doble vessant de Curs d'estiu i cicle de concerts de repertori vocal ibèric i llatinoamericà. Entre els participants als recitals, Estefanía Perdomo, Christoph von Weitzel, Susana Crespo i Patricia Caicedo.

Barcelona Festival of Song

 

Schubertíada a Vilabertran

Vam avançar el programa a l'agost, ara ja s'ha presentat oficialment. Alguns noms: Ofelia Sala, Matthias Goerne, Núria Rial, Isabelle Druet,...

Schubertíada a Vilabertran

 

Fundació Mas i Mas - Associació Joan Manén

Nova edició del cicle de música de cambra de la Fundació Mas i Mas, en el seu format habitual de tres concerts (a les 18:00, 19:00 i 20:00, sempre en diumenge), i s'hi afegeix a la programació el cicle de l'Associació Joan Manent. Els concerts són al Museu d’Història de Barcelona els primers i a l'Ateneu Barcelonès els segons, i en tots dos cicles tindrem alguns recitals de cançó.

Fundació Mas i Mas - Agenda de Concerts Clàssica
3r Cicle de música catalana Joan Manén

 

Festival de Salzburg

El Festival de Salzburg del proper estiu se celebrarà entre el 18 de juliol i el 31. Hi haurà els recitals, entre d'altres, de Thomas Hampson, Christian Gerhaher i Piotr Beczala.

Festival de Salzburg - Recitals


Konzerthaus de Viena

La temporada 2013-2014 de la Konzerthaus de Viena inclou un cicle de vuit recitals a la Mozart Saal, amb Christian Gerhaher, Juliane Banse, Simon Keenlyside, Véronique Gens i Christopher Maltman entre d'altres.

Cicle de Lied de la Konzerthaus de Viena


Wigmore Hall, Londres

Wigmore Hall ha avançat els continguts de la seva propera temporada. Encara no es coneix el calendari concret, però se sap que la temporada començarà el 7 de setembre amb un recital conjunt de Bryn Terfel i Simon Keenlyside acompanyats per Malcolm Martineau i que altres cantants que hi actuaran seran Ian Bostridge, Gerald Finley, Matthias Goerne i Christian Gerhaher. Destaquem també el comiat de Felicity Lott.

Podeu escoltar l'anunci de la temporada aquí, tant bon punt com es publiqui el programa complet l'enllaçarem també.

Wigmore Hall. Programa complet

El lloc web de Liederabend utilitza galetes tècniques, essencials per al funcionament del lloc, i galetes analítiques que pots desactivar.